Indien u op zoek bent naar een schoorsteenveger in Deventer, bent u bij Boddeke aan het juiste adres. Wij hebben zeer bekwame en toegewijde schoorsteenvegers in dienst die op de juiste manier zijn opgeleid en vele jaren ervaring hebben in het vak. Door de inzet van de juiste technieken is de schoorsteenveger in staat om het rookkanaal van uw schoorsteen grondig schoon te maken. De werkzaamheden worden door ons snel uitgevoerd, waarbij we de overlast voor u tot het minimum beperken.

Volledige service op maat

Wanneer u als particulier of als bedrijf op zoek bent naar een schoorsteenveger in Deventer, bij ons bent u altijd welkom. De afspraken met onze klanten komen wij altijd na, zodat u weet wat u kunt verwachten. Naast schoorsteenvegen voeren wij ook andere werkzaamheden uit. Wij bieden onder andere haarden, kachels en schouwen aan die wij verkopen, plaatsen en tevens onderhouden. Dit biedt onze klanten gemak en het voordeel van een volledige service op maat. Zo vindt u alles op één vertrouwd adres en hoeft u niet op zoek naar een apart schoorsteenveegbedrijf in Deventer of omgeving.

Neem geen risico’s

Zodra onze schoorsteenveger bij u is geweest, bent u verzekerd van een schone en veilige schoorsteen. Neem geen risico’s en zorg dat uw schoorsteen goed onderhouden is en blijft. Bent u benieuwd naar onze producten en diensten? Bekijk dan op uw gemak de informatie op deze website of pak direct de telefoon en bel ons. Wij geven u graag meer informatie over de meest uiteenlopende diensten en helpen u graag aan de juiste schoorsteenveger in Deventer en omstreken.