In ieder pand in Arnhem is een goed geveegde schoorsteen noodzakelijk voor een veilige en schone ruimte. Jaarlijks vallen er in Arnhem slachtoffers door koolmonoxide vergiftiging en brand. Wanneer u regelmatig uw (open) haard of kachel aan heeft staan is een jaarlijkse inspectie door een professionele schoorsteenveger in Arnhem essentieel. Zo nodig kan de schoorsteenveger de schoorsteen vegen, zodat uw omgeving schoon en veilig is.

Een vakman bij u in de buurt

Bodekke heeft uiterst vakbekwame schoorsteenvegers uit Arnhem en omgeving in eigen dienst, zodat wij snel bij u op locatie uw schoorsteen kunnen onderhouden. Doordat de schoorsteenveger bij u in de buurt werkzaam is kunt u bij ons terecht voor een heldere en flexibele service.

Uiterst voordelig

Bij ons neemt iedere schoorsteenveger zijn vak serieus en werkt tegen een voordelig tarief. De lage kosten voor het vegen van een schoorsteen heeft geen invloed op de kwaliteit van het onderhoudswerk van de schoorsteenveger. De kwaliteit blijft altijd gewaarborgd, of u ons nu als schoorsteenveger in Arnhem, Apeldoorn of Zwolle inschakelt. Neem gerust contact met ons op en maak direct een afspraak.