Bij Boddeke kunt u terecht voor een professionele schoorsteenveger in Zwolle. Onze schoorsteenvegers zijn in staat om u letterlijk een opgelucht gevoel te geven. Bij ons kunt u aankloppen voor het vegen van vrijwel alle soorten schoorsteenkanalen en de reiniging van mechanische ventilatiesystemen. Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven in Zwolle en de wijde omgeving. Een schoorsteenveger van ons bedrijf kent het belang van een schone schoorsteen en is uiterst gemotiveerd om het onderhoud zorgvuldig voor u te verzorgen.

Voorkom schadelijke stoffen

Een open haard is in veel huishoudens een belangrijke sfeermaker. Al moet de schoorsteen wel schoon zijn. Een slecht onderhouden schoorsteen kan schadelijke stoffen de kamer in blazen en in het ergste geval een schoorsteenbrand veroorzaken. De gevaren die ontstaan worden nogal eens onderschat, maar kunnen uiterst desastreuze gevolgen hebben. Het is daarom verstandig om een ervaren schoorsteenveger in Zwolle in te huren, die regelmatig controles uitvoert en zo nodig de schoorsteen veegt.

Meer dan schoorsteenvegen

De diensten die wij aanbieden beperken zich overigens niet alleen tot schoorsteen onderhoud en het vegen van schoorstenen. Onze specialisaties liggen veel breder. Dat betekent dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor een vakkundige schoorsteenveger, maar ook voor reparatie klussen, onderhoud aan gashaarden en een ruim assortiment aan accessoires voor haarden en kachels. Aarzel niet langer en schakel vandaag nog een schoorsteenveger in Zwolle in of maak gebruik van onze andere services.