Het jaarlijks onderhouden van een schoorsteen is erg belangrijk, omdat er onverbrande deeltjes vrijkomen tijdens het stoken en een zeer brandbare laag vormen in de schoorsteen. Een schoorsteenveger kan voorkomen dat deze laag gaat branden en er zich een schoorsteenbrand voordoet, waardoor er een heus gevaar ontstaat. Door de vele jaren ervaring als schoorsteenveger in Apeldoorn en omgeving is Boddeke een uiterst gespecialiseerd bedrijf voor het vegen van uw schoorsteen, waardoor u weer veilig en schoon kunt genieten van uw haard of kachel.

Voorkom achterstallig onderhoud

Nadat de schoorsteenveger bij u is langs geweest voor schoorsteenonderhoud, ontvangt u van ons een bewijs, waarmee u kunt aantonen dat de schoorsteen recent is onderhouden en er van achterstallig onderhoud geen sprake is. Door onze heldere en flexibele service, maken de meeste klanten al jarenlang gebruik van onze diensten en hebben een onderhoudscontract afgesloten met een ervaren schoorsteenveger van Boddeke.

Maak vandaag nog een afspraak

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het reinigen van rookkanalen, verschillende reparaties, het plaatsen van schoorsteenkappen en nog veel meer zaken die te maken hebben met kachels en haarden. Het is bij ons zelfs mogelijk om haarden, kachels en schouwen aan te schaffen. Wij presenteren ons aanbied graag in onze showroom in Twello, tussen Apeldoorn en Deventer. Maak vandaag nog een afspraak met uw schoorsteenveger in Apeldoorn en voorkom gevaarlijke situaties bij u in huis. 

Op dit moment nemen wij geen nieuwe klanten aan, wegens een tekort aan schoorsteenvegers/ monteurs. Mocht u een nieuwe medewerk(st)er aandragen kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen!