Nieuw: Barbas Evo 80/65 – liftdeur haard afstandbediend

barbas evo 80 65(1)

De nieuwste inbouwhaard van Barbas is een feit, de Barbas evo 80/65.
Een inbouwhaard met vele gebruiksgemakken.

De nieuwe barbas evo 80/65 is voorzien van een liftdeur haard, met een groot glas oppervlak (71,3 x 60,6 cm) waardoor u veel zicht op het vuur heeft. En deze zowel open als dicht te stoken is.
evo 80 65 afstandbed
Maar daarnaast is het meer, want de evo is voorzien van een liftdeur systeem te bedienen met een afstandbediening. Zo is de ruit op elke gewenste hoogte vast te zetten.
De haard is voorzien van een beton keramiek binnenwerk. Daardoor is het mogelijk de verbrandingskamer kleiner te maken. Voordelen hiervan zijn dat de capaciteit van de haard wordt verminderd en u toch een grote haard heeft staan, toepasbaar ook in kleinere ruimtes, hetzij energiezuinige woningen.

Door de kleinere verbrandingskamer, heeft u ook minder hout nodig om de haard goed te kunnen stoken en stookt u dus een grote liftdeur haard op een goedkopere wijze dan voorheen.

evo 80 65 binnenwerk
Tevens wordt er in de haard gebruik gemaakt van een secondaire luchttoevoer, nodig voor een optimale houtverbranding, mogelijk gemaakt door het beton keramiek binnenwerk van de haard. Daardoor creëert de haard een hoog rendement, een lage uitstoot en een vuur dat goed te controleren is.

De evo 80/65 is te leveren zonder of met natuurstenen zwevend plateau.
evo 80 65
Alle voordelen nog eens op een rijtje:
– Grote haard, kleine verbrandingskamer, lagere capaciteit.
– Secondaire verbranding.
– Hoog rendement.
– Lage uitstoot.
– Zuinig.
– Groot glas oppervlak (veel zicht)
– Liftdeur afstandbediend – op elke gewenste hoogte open te stoken.

De Evo 80/65 is nu te zien bij Boddeke haarden, kachels & schouwen in de showroom.