Saey pelletkachels – de bekende Saey kwaliteit, maar dan gestookt op pellets.

 

Het merk Saey is alom bekend en geroemd om zijn houtkachels. Zowel de klassieke modellen als meer eigentijdse en moderne houtkachels, zijn al meer dan 100 jaar vertegenwoordigd in het interieur.
Nu heeft Saey zijn assortiment ook uitgebreid met kwalitatief hoogwaardige en eigentijdse, stijlvolle pelletkachels.

Saey Qubic pelletkachel

De Saey Qubic pelletkachel serie voelt zich thuis in elk interieur. Door zijn eigentijdse, maar ook tijdloze design. Doordat de Saey Qubic in meerder varianten is uitgebracht, is deze ook qua capaciteit in bijna alle interieurs in te passen.
De Saey Qubic pelletkachel is te verkrijgen in een variant van 8kW, 10kW of zelfs 12kW. Voor elke oppervlakte wat wils.

Door het ontbreken van een display op deze kachel, blijft het lineair en minimalistische uiterlijk van de Saey Qubic pelletkachel intact. Dit kan doordat de Qubic pelletkachel serie wordt bediend via een standaard afstandsbediening, met een bereik van wel 60 meter en die tevens dient als thermostaat. Wil je nog een stapje verder gaan dan kan je er zelfs voor kiezen de pelletkachel te bedienen via een optionele WIFI kit. Zo kan je de pelletkachel ook op afstand bedienen.

Dankzij het ultieme design en gebruikte technologie, is de Qubic pelletkachel zeer milieuvriendelijk en voldoet deze aan de Ecodesign 2022 – regelgeving. De pelletkachel hebben dan ook een A++ label.

 

  Neem Contact Op


  Saey Ghisa pelletkachel

  De Saey Ghisa pelletkachel is een klassiek model pelletkachel in gietijzer. Door zijn klassieke ontwerp misstaat de Saey Ghisa pelletkachel niet in een landelijk interieur of onder een klassieke schouw.
  De Ghisa pelletkachel is bedienbaar met de thermostatische afstandsbediening (standaard) of optioneel via uw smartphone of tablet door een standaard WIFI module. Capaciteit van de Saey Ghisa Pelletkachel is 2,4 – 8 kW.

   Neem Contact Op