Voor kachels heeft Boddeke oplossingen in allerlei soorten en maten. Zowel houtkachels, gaskachels en elektrische kachels leveren en plaatsen wij met plezier bij u op locatie. Hiervoor hebben wij vakkundige medewerkers in dienst met een jarenlange ervaring. Snelle levertijden en nauwkeurige afwerking staan daarbij hoog in het vaandel. Dit biedt u de garantie op een langdurig plezier van uw kachel.

Maak de juiste keuze

Vrijwel ieder type kachel heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Zo creëert u met een houtkachel een authentieke sfeer in huis, biedt een gaskachel meerdere mogelijkheden voor het installeren en zijn elektrische kachels eenvoudig te plaatsen en neemt de kachel weinig ruimte in. De verschillen tussen deze verschillende kachels en de diverse merken en typen zijn vrij groot. Het is daarom goed om u vooraf goed te laten informeren en adviseren, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Bekijk de kachels in onze showroom

Het is mogelijk om ons aanbod van kachels te komen bekijken in onze sfeervolle showroom. In onze showroom in Twello zijn vrijwel alle objecten te bekijken en heeft u de mogelijkheid om u deskundig te laten adviseren door onze vakkundige medewerkers. Uiteraard kunt u voor meer informatie over de verschillende modellen kachels ook even mailen of bellen, zodat u direct antwoord krijgt op al uw vragen.