Voor de allermooiste en beste kachels in Apeldoorn en omgeving, moet u bij Boddeke zijn. Wij hebben altijd een passende kachel voor u staan. In onze showroom in Twello, op zo’n 10 kilometer van Apeldoorn, kunt u onze kachels komen bekijken. Wij begrijpen dat een kachel een belangrijk element in uw woning is en dat u een dergelijke aankoop niet wekelijks doet. Om die reden bieden wij u altijd een passend en zorgvuldig advies en laten wij met plezier de vele mogelijkheden zien.

Veiligheid voorop

Bovendien zorgen wij er uiteraard voor dat onze kachels altijd veilig zijn. Het plaatsen van de kachels vergt uiterste precisie en vakkundigheid. Dat is de drijfveer voor ons om de veiligheid en service hoog in het vaandel te zetten en uitsluitend gebruik te maken van ervaren en vakbekwame kachel installateurs. Door de inzet van onze installateurs bent u verzekerd van een veilige en schone leefomgeving.

Uiteenlopend assortiment

Het assortiment kachels is bij ons zeer uiteenlopend. Zo bieden wij een groot aantal gaskachels, houtkachels en elektrische kachels in allerlei soorten en maten. Desgewenst kunnen wij zelfs kachels in Apeldoorn inbouwen, waardoor deze volledig wordt geïntegreerd in uw interieur. Wacht niet langer en maak vandaag nog kennis met onze vakmensen. Wij informeren en adviseren u graag over onze kachels en zorgen er met plezier voor dat u een juiste keuze kunt maken voor de meest ideale kachel in uw huis.