Kachelspecialist in Zwolle

Voor een kachel in Zwolle hoeft u niet verder meer te zoeken. Boddeke is uw kachelspecialist waar u terecht kunt voor een passend advies en een ruim assortiment kachels. Wanneer u een kachel koopt bij ons, bent u verzekerd van een hoge kwaliteit. Onze kachels voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat er iets mis is. Ook bij het plaatsen van de kachel bij u op locatie in Zwolle of omgeving, maken wij gebruik van de beste kachel installateurs. Met uiterste precisie en zorgvuldigheid wordt de kachel exact geplaatst zoals u dat wilt en de voorschriften aangeven.

Showroom Kachel in Zwolle

Of u nu op zoek bent naar een houtkachel, gaskachel of elektrische kachel, in onze showroom hebben wij diverse kachels staan die wij aanbieden. Onze showroom is gevestigd in Twello, op nog geen half uur rijden van Zwolle en geeft een goed inzicht in de vele mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat u warm wordt van het aanbod en plaatsen graag een sfeervol element in uw woonkamer.

Onderhoud en reparatie Kachel

Niet alleen de verkoop en plaatsing van een kachel kunnen wij voor u verzorgen, maar ook onderhoudswerkzaamheden en reparatieklussen voeren wij met plezier voor u uit. Zo kunt u een professionele schoorsteenveger in Zwolle inschakelen, zodat u langdurig kunt genieten van uw aankoop. Bekijk gerust deze website voor meer informatie over onze producten en diensten of kom eens langs in onze showroom. Wij adviseren u graag over de juiste kachel in Zwolle.