VACATURE ALL-ROUND MEDEWERKER 36 – 40 uur

Vacature all-round medewerker

Hou jij het vuur brandend?

Vacature all-round medewerker. Wij zoeken een all-round medewerker 36 – 40 uur, om alle vuren te laten branden! Ben jij een doorzetter, leergierig en zelfredzaam? Dan zoeken wij jou.

Wat wordt je functie?
Je gaat aan de slag als onderhoudsmonteur, met een grote
diversiteit aan werkzaamheden. Waarin je adviseert,
problemen kan ontdekken en oplossingen kan aandragen. Je begeleidt mensen om hun haarden op die wijze te stoken, dat dit zo min mogelijk milieu belastend is. Je reinigt de kanalen en haarden en adviseert als je ziet dat dit wenselijk is. Daarnaast kan je kleine onderhouds klussen zelfstandig uitvoeren en breng je een offerte uit als er een renovatie nodig is.

Wat vragen wij van jou?
technisch inzicht – zelfstandige werkhouding – doorzetter
goede communicatieve vaardigheden – leergierig

Wat bieden wij?
flexibele dagindeling – afwisselend werk – goede interne
opleiding – gezellig team

Solliciteren op de functie vacature all-round medewerker? Stuur je sollicitatie met cv

t.a.v. R. Boddeke, info@boddeke.nl

 

 

Over het bedrijf Boddeke haarden & kachels

Boddeke haarden, kachels, schouwen en schoorsteenveegbedrijf is een bedrijf dat al geruime tijd zijn werkzaamheden verricht.

In 1988 zijn wij begonnen aan de hand van een klussenbedrijf en schoorsteenveegbedrijf. Doordat wij gedurende deze werkzaamheden al vele rookkanalen hebben geplaatst / gerenoveerd en vele kachels hebben mogen plaatsen zijn wij in 2003 begonnen met onze nevenvestiging Boddeke haarden, kachels en schouwen.

Door onze ruime ervaring kunnen wij eigenlijk alles voor u vervaardigen doordat wij een allround team hebben lopen. Wij zijn een bedrijf die u voorop stelt. Het gaat immers om wat u graag wil en wij proberen hier een passende haard en eventuele ombouw bij te zoeken. En samen met u tot een plaatje te komen dat u voor ogen heeft en waar u gelukkig van wordt. Mogen wij naar aanleiding van een offerte de werkzaamheden voor u uitvoeren dan houdt het Boddeke haarden, kachels en schouwen ook na het uitvoeren van de werkzaamheden niet op.

Want ook de nazorg vinden wij een zeer belangrijk aspect.Onze bedrijfsslogan luidt dan ook niet voor niks:

“Wij garanderen een goede service van verkoop tot en met plaatsing en onderhoud. Alles op 1 vertrouwd adres.”