nijenhuisOpenhaarden zijn er zowel als houtgestookte en gasgestookte modellen. Een openhaard brengt veel sfeer met zich mee. Er bestaan standaard units voor openhaarden, maar het kan ook opgemetseld worden met behulp van vuurvaste stenen. Vele mogelijkheden dus. Vaak wordt er om een openhaard ook een schouw vervaardigd voor een sfeervol plaatje in huis.

Ook renovatie werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren, om een oude situatie weer nieuw leven in te blazen! Zie foto, vervaardigd door Boddeke haarden, kachels & schouwen in samenwerking met Ambiance natuursteen (zie meer onder schouwen).

Ombouwen tot gas openhaard

20012012346Heeft u al een openhaard, maar bent u wilt geen hout meer stoken, ook dan is er een mogelijkheid om van de bestaande openhaard een gasopenhaard te maken. Er kan een nieuwe vuurkorf voorzien van gasblok (handbediend of zelfs afstandbediend) in uw openhaard geplaatst worden. Zo hoeft u geen hout meer te stoken maar heeft u een zeer gebruiksvriendelijke openhaard in huis. Zonder teveel aanpassingen aan de bestaande situatie te hoeven uitvoeren.

 

Moderne openhaarden – maatwerk

010Ook kunnen er openhaarden vervaardigd worden naar wens van u. Het hoeft niet altijd klassiek te zijn wat een openhaard uitstraalt het kan ook perfect integreren in een modern ingerichte woning. Zie het voorbeeld, vervaardigd door Boddeke haarden, kachels & schouwen.